Maak kennis met Hitster, het ultieme partyspel voor muziekliefhebbers! Met meer dan 300 hits van de afgelopen 100 jaar, belooft Hitster een avond vol plezier, zingen, dansen en nostalgie.


Verschillende Hitster varianten


Hitster spel uitleg - Hoe speel je Hitster?

Hitster is geen ingewikkeld spel. Hitster is uit te leggen in minder dan 10 minuten! Je speelt Hitster aan de hand van deze drie stappen:

  1. Trek een muziekkaart, en scan de QR code om het liedje automatisch af te spelen via Spotify.
  2. Raad wanneer het nummer is uitgebracht en plaats de kaart op de juiste plaats in jouw muziektijdlijn.
  3. Draai de muziekkaart om. Was je gok correct? Dan wordt je tijdlijn langer en ben je een stap dichter bij de winst!

Je kunt de spelregels ook terugvinden via de officiële Hitster website door hier te klikken.

Welke Hitster versie is geschikt voor mij?

Alle Hitsters zijn enorm leuk, en te spelen door iedereen. Omdat de liedjes in de Hitster spellen door de volledige tijd heen gaan, is het het leukst om te spelen met een gemengd gezelschap, en teams te maken. We leggen graag de verschillen tussen de Hitster varianten voor je uit.

  1. Hitster Original is de beste keuze als je op zoek bent naar de grote bekende hits van de afgelopen 100 jaar. Deze versie heeft een grote mix aan bekende top 40 muziek van de afgelopen jaren.
  2. Hitster Summer Party is de allernieuwste versie van Hitster. Deze muziekkaarten bevatten alle populaire zomerhits van de afgelopen jaren. Van liedjes als Despacito tot Mambo No. 5! Met Summer Party heb je gegarandeerd de neiging om te dansen!
  3. Hitster Guilty Pleasures kwam uit in 2023 en combineert alle foute hits van de afgelopen decennia. Kies voor Guilty Pleasures als je het leuk vind om luidkeels mee te zingen, en een van je medespelers te betrappen op hun guilty pleasure.
  4. Hitster Schlager Party is een Hitster versie volledig gericht op Duitse hits. Deze Duitse variant heeft de bekendste Duitse Schlagers van de afgelopen 100 jaar. Kies voor Schlager Part als je bekend bent met Duitse muziek, en je niet genoeg kan krijgen van Schlagers.

Hitster Uitbreidingen

Er zijn helaas nog geen losse uitbreidingen beschikbaar voor de individuele versies van Hitster. Alleen zijn alle kaartjes identiek! Je kunt alle Hitster-spellen met elkaar combineren. Zo voeg je een beetje zomerse hits toe aan een mix van top 40 muziek. Zo kun je toch nog combineren! Elke Hitster versie bevat ongeveer 300 muziekkaarten, als je alle Hitsters samenvoegt heb je een collectie van meer dan 1.200 liedjes! Als je die allemaal weet te onthouden mag je jezelf een echte Hitster-koning noemen.


Hoe maak je Hitster uitdagender?

Verhoog de spanning met de Hitster Tokens! Met deze tokens kun je een vrijstelling kopen, een nieuwe muziekkaart trekken of een gok doen op de tijdlijn van de tegenstander.